Schoonmaakdoek - KD CLOTH

Schoonmaken is eenvoudig, met alleen een schoonmaakdoek & water! Dus zonder gebruik van schoonmaakmiddelen.  Het is een totaal groen product. Probeer het eens en je zult nooit meer terug willen naar je oude methode van het schoonmaken van je huis. Het reinigt ramen, glas en spiegels. Het is geweldig voor douchedeuren, badkamer tegels, keramische kookplaten, werkbladen, deuren, computer- en tv-schermen, ingelijste kunstwerken etc. Eigenlijk voor alles! Nadrogen is niet nodig. Je maakt er alles streeploos mee schoon! Gewoon de doek met water nat maken en goed uitwringen. Vouw de doek enkele malen dubbel, zodat er meerdere vlakken ontstaan. Zodra de werking minder wordt een schoon vlak gebruiken. En poetsen maar!

 

Doek info                                                                                                                                    

De doek is gemaakt van een ultrafijne microvezel. Het is zeer fijn, sterk en nagenoeg pluisvrij. Elke vezel is 200x fijner dan een menselijk haar. (Dit is het geheim van de ongelooflijke microvezels schoonmaak capaciteit!) De vezels grijpen het stof en vuil en houden dit vast.

 

Wasvoorschriften                                                                                                                      

De doek kan in de wasmachine gewassen worden met een milde wasmiddel, zonder bleekmiddelen en gebruik geen wasverzachter. Goed uitspoelen. Vermijd het wassen met andere pluizige stoffen, zoals handdoeken. De doek niet drogen in de droger.

 

Het is een product, waarmee u tijd en geld kunt besparen! Door het gebruik van de ongelooflijke schoonmaakdoek van Rap schoon, hoeft u geen (gevaarlijke) schoonmaakmiddelen meer te kopen. Het schoonmaken gaat veel sneller en gemakkelijker! Bij normaal gebruik gaat de doek ongeveer een jaar mee.     

                                           

 

            

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb