Tze Tji Chun 50 gram € 6,75

Tze Tji Chun Chinese groene thee, vacuüm verpakt per 50 gram.
Met 2 theelepeltjes van deze thee kunt u 6 x opschenken! Bij een gemiddeld gebruik van 3 theebekers van 250 ml per dag doet u met dit pak ongeveer 5 weken (dit is omgerekend € 5,00 per maand).

Tze Tji Chun 150 gram € 14,50

Tze Tji Chun Chinese groene thee, vacuüm verpakt per 150 gram.
Met 2 theelepeltjes van deze thee kunt u 6 x opschenken! Bij een gemiddeld gebruik van 3 theebekers van 250 ml per dag doet u met dit pak ongeveer 4 maanden.

 

 

Tze Tji Chun 250 gram € 22,50

Tze Tji Chun Chinese groene thee, vacuüm verpakt per 250 gram.
Met 2 theelepeltjes van deze thee kunt u 6x opschenken! Bij een gemiddeld gebruik van 3 theebekers van 250 ml per dag doet u met dit pak ongeveer 7 maanden (dit is omgerekend minder dan € 3,00 per maand).

Tze Tji Chun 500 gram € 42,50

Tji Chun Chinese groene thee, duo-voordeelpak, vacuüm verpakt per 2x250 gram.
Met 2 theelepeltjes van deze thee kunt u 6x opschenken!

Zo zet u gemakkelijk thee!

​Handig voor het zetten van deze thee zijn onze theebekers met filter (keuze uit diverse verschillende dessins). Plaats de filter in de theebeker. Bedek de bodem van de filter met thee. Vul de theebeker met kokend water. Laat de thee 1 minuut trekken. Plaats de filter op de onderzetter (omgekeerde deksel) en geniet van uw thee. U kunt dezelfde theebladeren daarna nog 5 keer gebruiken en op die wijze 6 theebekers van 250 ml maken. Steeds opnieuw de filter terugplaatsen en water opgieten. 

 

Op onderstaande video wordt het bereiden van Tze Tji Chun Chinese groene thee uitgelegd.

Chinese groene thee en uw gezondheid...

​Ontdek de frisse en delicate smaak van Tze Tji Chun Chinese groene thee. De in Taiwan met de hand geplukte topbladeren (alleen de twee jongste blaadjes worden geplukt) zijn verwerkt volgens de eeuwenoude Tze Tji Chun traditie. De theebladeren worden eerst gestoomd, daarna met hete lucht gedroogd en tenslotte wordt ieder blaadje met een bijzondere techniek tot een bolletje in elkaar gedraaid. Deze methode garandeert een frisse groene thee met een verfijnd aroma. Deze thee is slechts licht gefermenteerd. Onze Tze Tji Chun selectie bezorgt u een bijzonder aangename groene thee ervaring. Van alle goede eigenschappen van groene thee is de meest voor de hand liggende deugd en belangrijke kwaliteit dat het een geheel natuurlijk product is zonder kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen en smaakstoffen. Verder bevat groene thee vrijwel geen calorieën en speelt groene thee een belangrijke rol bij het op peil houden van diverse facetten van het metabolisme en diverse lichaamsfuncties. Tze Tji Chun wordt vacuüm verpakt geleverd per 50, 150 en 300 gram.

Maak jouw eigen website met JouwWeb